Massagepraktijk Maroeska Keizer

Massagepraktijk Maroeska Keizer is een Sportmasseur gelegen aan Mensinksdijkje 12 in Schalkhaar.

Meer informatie over Massagepraktijk Maroeska Keizer in Schalkhaar

Dit is een samenvatting van de tekst waarin wordt vermeld dat massagepraktijk Maroeska Keizer in Schalkhaar en Deventer geopend is op afspraak, zowel overdag als in de avonduren. Maroeska Keizer is een gediplomeerde masseuse en biedt verschillende soorten massages aan, waaronder sportmassage, zwangerschapsmassage, ontspanningsmassage, hotstone, massage bij fibromyalgie, duomassage en cupping. Ze heeft haar massagepraktijk geopend in 2016 en ontvangt klanten uit de hele regio. Voor meer informatie of het boeken van een massage kan men terecht op de website of contact opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op de website. Er wordt ook vermeld dat men de massagepraktijk kan volgen op Facebook voor acties en updates.

Wil je weten wat Massagepraktijk Maroeska Keizer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Massagepraktijk Maroeska Keizer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Massagepraktijk Maroeska Keizer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Massagepraktijk Maroeska Keizer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Massagepraktijk Maroeska Keizer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Massagepraktijk Maroeska Keizer

Bezoekers bekeken ook