Marmaris Grill

Marmaris Grill is een Turks restaurant gelegen aan Brink 86 in Deventer.

Meer informatie over Marmaris Grill in Deventer

De tekst bevat informatie over een restaurant met een menukaart, klantbeoordelingen, nieuwsbriefabonnement, een app om te bestellen, populaire gerechten en vooruitbestellen. Er worden verschillende gerechten vermeld, zoals shoarma, soepen, schotels, broodjes, pizza's, kapsalon, börek, extra's, salades, desserts en drankjes. Er wordt ook vermeld dat het restaurant online bestellingen accepteert via Sitedish. De openingstijden en het adres worden niet specifiek genoemd. Het restaurant heeft 50 klantbeoordelingen en krijgt 5 sterren.

Wil je weten wat Marmaris Grill verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marmaris Grill of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marmaris Grill? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marmaris Grill het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Marmaris Grill reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marmaris Grill

Bezoekers bekeken ook