Lahmacun Huis

Lahmacun Huis is een Turks restaurant gelegen aan Boxbergerweg 100 in Deventer.

Meer informatie over Lahmacun Huis in Deventer

Lahmacun Huis is een kebabzaak in Deventer en omstreken. Ze bereiden alles ambachtelijk en alles komt uit eigen keuken, inclusief het brood uit de stenen oven en de lavas. Ze bieden verse lahmacuns en verschillende soorten pide die worden bereid wanneer je het bestelt. Daarnaast hebben ze vers gesneden friet, Adana kebab, lams spiesen en kip van de grill. Het vlees wordt zorgvuldig geselecteerd en bereid. Het kan zijn dat je even moet wachten als het druk is, maar het is zeker de moeite waard om te proberen.

Wil je weten wat Lahmacun Huis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lahmacun Huis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lahmacun Huis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lahmacun Huis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Lahmacun Huis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lahmacun Huis

Bezoekers bekeken ook