Doy doy Deventer

Doy doy Deventer is een Turks restaurant gelegen aan Pieter de Hooghstraat 4 in Deventer.

Meer informatie over Doy doy Deventer in Deventer

DoyDoy Antep in Deventer biedt de mogelijkheid om online te bestellen. Op de menukaart staan verschillende gerechten, waaronder de populaire Adana durum en Lahmacun. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 138 beoordelingen. Bij elke bestelling spaar je punten, die je kunt inwisselen voor korting. Daarnaast kun je de app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Het restaurant biedt ook verschillende schotels, kebabs en mix grills aan. Daarnaast zijn er nog extra's en desserts verkrijgbaar. Er is ook een kids menu en een ruime keuze aan koude dranken. Het is mogelijk om af te halen bij het restaurant.

Wil je weten wat Doy doy Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Doy doy Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Doy doy Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Doy doy Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Doy doy Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Doy doy Deventer

Bezoekers bekeken ook