Markenstein Instituut Knowledge Engineering

Markenstein Instituut Knowledge Engineering is een Softwarebedrijf gelegen aan Buddeweg 11 in Schalkhaar.

Meer informatie over Markenstein Instituut Knowledge Engineering in Schalkhaar

Het Markenstein Institute Knowledge Engineering biedt creativiteit, inspiratie en uitdaging op het gebied van innovatieve concept- en productontwikkeling en diensten binnen industriële- en medische elektronica. Met vijf patenten op hun naam kunnen zij unieke oplossingen bieden. Ze hebben expertise in onder andere microcontroller systemen, RFID, draadloze communicatie, bekabelde communicatie, robotica en nog veel meer. De wereld is de laatste jaren complexer geworden door ontwikkelingen zoals het internet en mobiele telefonie, waardoor informatie-stromen enorm zijn toegenomen.

Wil je weten wat Markenstein Instituut Knowledge Engineering verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Markenstein Instituut Knowledge Engineering of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Markenstein Instituut Knowledge Engineering? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Markenstein Instituut Knowledge Engineering het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Markenstein Instituut Knowledge Engineering reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Markenstein Instituut Knowledge Engineering

Bezoekers bekeken ook