Zinnith/SOG/Sanu

Zinnith/SOG/Sanu is een Gezondheidsclub gelegen aan Brinkgreverweg 122 in Deventer.

Meer informatie over Zinnith/SOG/Sanu in Deventer

De activiteitenagenda van SOG voor het najaar is bekend. Er is onafhankelijk onderzoek gedaan naar de kwaliteit en tevredenheid van de zorg bij Centrum Zinnith voor complementaire zorg. Bijna 90% van de cliënten is zeer tevreden en heeft gemiddeld minder dan 5 behandelingen nodig gehad voor resultaat. Binnen Zinnith wordt gewerkt volgens de vijf natuurgerichte principes, die met elkaar verbonden zijn. Deze principes zorgen ervoor dat therapeuten de cliënten holistisch bekijken en op basis daarvan een behandelplan opstellen. Voor vragen of het maken van een afspraak kan er contact opgenomen worden met Zinnith.

Wil je weten wat Zinnith/SOG/Sanu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zinnith/SOG/Sanu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zinnith/SOG/Sanu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zinnith/SOG/Sanu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Zinnith/SOG/Sanu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zinnith/SOG/Sanu

Bezoekers bekeken ook