MOOVZ for Women

MOOVZ for Women is een Gezondheidsclub gelegen aan Hannoverstraat 11 in Deventer.

Meer informatie over MOOVZ for Women in Deventer

MOOVZ is een leefstijlstudio voor vrouwen in Deventer. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden, zoals personal training, groepsworkouts en individuele trainingsschema's. Bij MOOVZ staat een integrale benadering centraal, waarbij niet alleen het trainen belangrijk is, maar ook slaap, voeding, stressniveau, focus en beweging in het dagelijks leven. De studio creëert een gemoedelijke sfeer waar vrouwen zich op hun gemak voelen en aan hun doelen kunnen werken. MOOVZ is meerdere keren bekroond als Fitnessclub en Personal Trainer van het Jaar in Deventer.

Wil je weten wat MOOVZ for Women verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MOOVZ for Women of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MOOVZ for Women? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MOOVZ for Women het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar MOOVZ for Women reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MOOVZ for Women

Bezoekers bekeken ook