Your Inner Beauty

Your Inner Beauty is een Schoonheidssalon gelegen aan Oerdijk 21B in Schalkhaar.

Meer informatie over Your Inner Beauty in Schalkhaar

Your Inner Beauty is een moderne schoonheids- en massagesalon die gespecialiseerd is in schoonheidsbehandelingen, huidverbetering, handverzorging, pedicure en (sport-)massages. Ze bieden persoonlijk huidadvies en streven naar luxe, weldaad, aandacht en zorg. Your Inner Beauty werkt met de hannah methode om bewustzijn over de huid te creëren en huidverbetering te realiseren. De huidcoach behandelt de klant met empathie en stemt de hannah producten af op de unieke behoeften van de huid. Het gebruik van de hannah producten thuis is essentieel voor het verbeteren van de huid. Your Inner Beauty noemt zichzelf een 'hannah huidcoach' in plaats van een 'schoonheidsspecialiste' omdat ze meer doen dan alleen het verzorgen van de huid. Ze geloven dat de huid eerst hersteld moet worden voordat deze effectief behandeld kan worden. De hannah producten zijn ontwikkeld om de beschadigde huid weer in balans te brengen en veroudering tegen te gaan. Ze hebben een uitgebalanceerde samenstelling van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingrediënten. In de salon wordt er gewerkt volgens de stappen reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen met behulp van de productlijnen Red line, Clear, Sun Perfection en Body. Daarnaast biedt Your Inner Beauty de mogelijkheid om producten en cadeaubonnen te bestellen via de webshop/winkel. Ze zijn ook gediplomeerd pedicure en bieden behandelingen zowel in de salon als bij de klant.

Wil je weten wat Your Inner Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Your Inner Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Your Inner Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Your Inner Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Your Inner Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Your Inner Beauty

Bezoekers bekeken ook