Voet en Toet Deventer

Voet en Toet Deventer is een Schoonheidssalon gelegen aan Pand R.UIT, Spijkerboorsteeg 21 in Deventer.

Meer informatie over Voet en Toet Deventer in Deventer

Voet en Toet is een praktijk voor huidverzorging en voetreflextherapie. De therapeut kan jou helpen om balans te vinden aan de binnenkant en buitenkant van jezelf. Ze biedt behandelingen en trajecten aan die aansluiten op jouw wensen. De therapeut werkt met een holistische aanpak en vindt het belangrijk om samen de wereld mooier te maken, te beginnen bij onszelf. De praktijk is gevestigd in het centrum van Deventer en je kunt er volledig tot rust komen. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar en je kunt contact opnemen voor meer informatie. De openingstijden zijn uitsluitend op afspraak. De foto's op de website zijn gemaakt door www.mnday.nl en www.lizzydgtrm.com.

Wil je weten wat Voet en Toet Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voet en Toet Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voet en Toet Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voet en Toet Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Voet en Toet Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voet en Toet Deventer

Bezoekers bekeken ook