Ula-La Beauty Center

Ula-La Beauty Center is een Schoonheidssalon gelegen aan Nieuwstraat 73 in Deventer.

Meer informatie over Ula-La Beauty Center in Deventer

Ula-la in Deventer en Zwaag biedt verschillende behandelingen aan voor huidverbetering en huidverjonging, zoals lip- en huidfillers, wangenfillers, micro needling en anti-rimpelfillers. Voordat een gezichtsbehandeling plaatsvindt, wordt er eerst een gratis intakegesprek gevoerd waarin de specialist de huid beoordeelt en een behandelplan adviseert. Na het consult ontvangt u een prijsopgave voor de behandeling. Het intakegesprek duurt 10 minuten, maar indien nodig kan er een extra gesprek worden ingepland. Voorafgaand aan het intakegesprek dient u een medische vragenlijst in te vullen om rekening te kunnen houden met uw algemene gezondheid tijdens de behandeling. Bij personen jonger dan 16 jaar is de aanwezigheid van een ouder of voogd verplicht.

Wil je weten wat Ula-La Beauty Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ula-La Beauty Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ula-La Beauty Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ula-La Beauty Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Ula-La Beauty Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ula-La Beauty Center

Bezoekers bekeken ook