To-Maatje

To-Maatje is een Softwarebedrijf gelegen aan Zutphenseweg 6a in Deventer.

Meer informatie over To-Maatje in Deventer

In deze tekst wordt gesproken over het belang van gezond en duurzaam voedsel op school. Het Voedingscentrum benadrukt dat het bewust maken van kinderen op school hierover bijdraagt aan betere schoolprestaties, minder schooluitval en een gezondere leefstijl. De jury van de Battle of Concepts is erg enthousiast over het concept 'Tomaatje' en wil het team de kans geven om het verder uit te werken. Marcel Jongsma, docent aan de HvA, noemt het idee "onwijs gaaf" en ziet veel potentie. De contactgegevens van 'Tomaatje' zijn te vinden op hun locatie in Deventer.

Wil je weten wat To-Maatje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van To-Maatje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij To-Maatje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je To-Maatje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar To-Maatje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. To-Maatje

Bezoekers bekeken ook