The Beautyshop Deventer

The Beautyshop Deventer is een Kapper gelegen aan Rozenstraat 45 in Deventer.

Meer informatie over The Beautyshop Deventer in Deventer

Joyce Evers is een ervaren haarstylist uit Deventer die besloot om haar eigen salon, The Beautyshop Deventer, te openen. In haar salon biedt ze verschillende behandelingen aan, waaronder knippen, kleuren en styling van het haar, evenals het stylen van wenkbrauwen en wimpers. Daarnaast biedt ze ook lash lifting behandelingen aan, waarbij ze stap voor stap uitleg geeft. Klanten prijzen Joyce om haar professionaliteit en vriendelijkheid, en zijn tevreden met de resultaten van haar werk. Voor een afspraak kan er contact opgenomen worden via telefoon of e-mail. De salon is gevestigd in Deventer.

Wil je weten wat The Beautyshop Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Beautyshop Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Beautyshop Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Beautyshop Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar The Beautyshop Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Beautyshop Deventer

Bezoekers bekeken ook