t Stoeltje

t Stoeltje is een Kapper gelegen aan Nieuwe Markt 22 in Deventer.

Meer informatie over t Stoeltje in Deventer

De tekst beschrijft een plek genaamd 't Stoeltje, waar aandacht wordt besteed aan het haar van klanten. De nadruk wordt gelegd op het belang van tijd nemen voor je haar en het creëren van een kapsel dat past bij de persoon en energie. 't Stoeltje is opgericht om mensen de mogelijkheid te geven om even op adem te komen en te genieten van tijd, rust en ruimte. De eigenaar deelt haar eigen ervaring met haaruitval en wil anderen helpen om hierover te praten. In het portfolio op de website kunnen bezoekers zien wat er mogelijk is tijdens een bezoek aan 't Stoeltje. Afspraken kunnen gemaakt worden via WhatsApp of e-mail, omdat persoonlijk contact belangrijk wordt gevonden.

Wil je weten wat t Stoeltje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van t Stoeltje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij t Stoeltje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Stoeltje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar t Stoeltje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. t Stoeltje

Bezoekers bekeken ook