TC De Schapekolk

TC De Schapekolk is een Tennisvereniging gelegen aan Bredenhorst 187 in Deventer.

Meer informatie over TC De Schapekolk in Deventer

De Schapekolk heeft sinds juli een nieuwe ballenmachine, waarmee zowel beginnende als ervaren tennissers hun spel kunnen verbeteren. Daarnaast wordt het traditionele Parktoernooi gehouden op zondag 22 oktober. Ook zijn er foto's online gezet van het 35+ toernooi en de Vrouwentennisdag, die beide succesvol waren. Verder is er informatie beschikbaar over de beschikbare banen en het najaarsdagtoernooi. De contactgegevens van De Schapekolk zijn secretaris@schapekolk.nl en +31 570 591 694, en het sportpark bevindt zich op Bredenhorst 187, 7414 HE Deventer. Het KVK-nummer is 40650081.

Wil je weten wat TC De Schapekolk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TC De Schapekolk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TC De Schapekolk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TC De Schapekolk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar TC De Schapekolk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TC De Schapekolk

Bezoekers bekeken ook