Drijver's Tennisclub

Drijver's Tennisclub is een Tennisvereniging gelegen aan Platvoetsdijk 2 in Deventer.

Meer informatie over Drijver's Tennisclub in Deventer

Drijver's TC is een tennisclub in Deventer die sinds 1951 bestaat. De club beschikt over een modern clubhuis en 7 all weather banen, waardoor er het hele jaar door gespeeld kan worden. Er is een ruim terras en een boulevard waar je goed zicht hebt op de banen. Tennissen bij Drijver's TC betekent spelen in een sportieve en ontspannen sfeer met veel gezelligheid voor alle leeftijden. Op de website staan verschillende berichten, waaronder een bericht over het overlijden van een erelid en een lid van de club. Ook is er een clubapp beschikbaar voor iPhone-gebruikers en wordt er op 28 september een Senior Plus Toernooi georganiseerd. Verder zijn er sponsoren en is er een agenda en een fotoalbum te vinden op de website.

Wil je weten wat Drijver's Tennisclub verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Drijver's Tennisclub of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Drijver's Tennisclub? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Drijver's Tennisclub het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Drijver's Tennisclub reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Drijver’s Tennisclub

Bezoekers bekeken ook