Tafeltennisvereniging Swift

Tafeltennisvereniging Swift is een Tafeltennisclub gelegen aan Bekkumerstraat 11 in Deventer.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging Swift in Deventer

In de tekst worden verschillende activiteiten en evenementen bij Swift beschreven. Er is een overzicht van de wedstrijden voor de najaarscompetitie van de landelijke seniorenteams. Daarnaast wordt er een seizoensafsluiting georganiseerd op 8 juli met het SummerVibes toernooi en een barbecue. Verder biedt Swift mogelijkheden voor jeugdleden om recreatief en competitief tafeltennis te spelen, evenals voor senioren, bedrijven en aangepast sporten. Voor meer informatie kan men terecht op de Facebook-pagina van Swift.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging Swift verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging Swift of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging Swift? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging Swift het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tafeltennisvereniging Swift reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging Swift

Bezoekers bekeken ook