Tafeltennisvereniging Shot "78"

Tafeltennisvereniging Shot "78" is een Tafeltennisclub gelegen aan 40, David van Bourgondiëstraat in Deventer.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging Shot "78" in Deventer

Tafeltennisvereniging Shot '78 is opgericht op 11 maart 1978 en heeft een kleine maar gezellige club met een stabiel aantal teams. De vereniging heeft een eigen locatie aan de Floris van Wevelinghovenstraat in Deventer en bestaat uit ongeveer vijftig leden die zowel competitief als recreatief tafeltennis beoefenen. Op maandag, donderdag en vrijdagavond wordt er competitie gespeeld en op dinsdagavond en donderdagmiddag kan er recreatief worden getafeltennist. Op de website van de vereniging is informatie te vinden en kunnen nieuwe leden zich aanmelden. De accommodatie is geopend van 20.00 tot ongeveer 24.00 uur.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging Shot "78" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging Shot "78" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging Shot "78"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging Shot "78" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Tafeltennisvereniging Shot "78" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging Shot “78”

Bezoekers bekeken ook