Snackhoek Salland

Snackhoek Salland is een Snackbar gelegen aan Sallandstraat 26 in Deventer.

Meer informatie over Snackhoek Salland in Deventer

Snackhoek Salland is een cafetaria in Deventer, gevestigd aan de Sallandstraat 26. Sinds 13 mei 2013 zijn zij de eigenaren van deze cafetaria. De sleutelwoorden van Snackhoek Salland zijn topkwaliteit, service, hygiëne en vriendelijk personeel. Op hun website kun je informatie vinden over het assortiment, de openingstijden en aanbiedingen. De cafetaria heeft 14 zitplaatsen en je kunt je bestelling zowel binnen als buiten op het terras nuttigen. Ze bieden een uitgebreide keuze aan patat, snacks, bittergarnituur, salades, ijs, snoep en koffie. De frites en snacks worden gebakken in frituur-olie in plaats van vast frituurvet, waarmee ze voldoen aan de eisen van verantwoord frituren.

Wil je weten wat Snackhoek Salland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Snackhoek Salland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Snackhoek Salland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Snackhoek Salland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Snackhoek Salland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Snackhoek Salland

Bezoekers bekeken ook