Frietmeester

Frietmeester is een Snackbar gelegen aan Smedenstraat 18 in Deventer.

Meer informatie over Frietmeester in Deventer

Frietmeester is een ambachtelijke frietzaak gevestigd in Deventer, sinds 2017. Ze maken gebruik van de beste friet aardappelen die wekelijks vers gewassen worden aangeleverd. De friet wordt in de schil gebakken in 100% plantaardige olie, wat zorgt voor een vollere en lekkerdere smaak. Je kunt gemakkelijk en snel bestellen via de website, waar je je producten kunt kiezen, aangeeft wanneer je de bestelling wil ophalen, en betaalt via iDeal. De openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 12.00 - 18.30 uur, zaterdag van 12.00 - 18.00 uur, en op zondag, maandag en dinsdag zijn ze gesloten. De contactgegevens van Frietmeester zijn Smedenstraat 18, 7411 RC Deventer, en het e-mailadres is info@frietmeester.nl.

Wil je weten wat Frietmeester verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frietmeester of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frietmeester? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frietmeester het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Frietmeester reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frietmeester

Bezoekers bekeken ook