Silent Speakers B.V.

Silent Speakers B.V. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Artilleriestraat 12 in Schalkhaar.

Meer informatie over Silent Speakers B.V. in Schalkhaar

Silent Speakers is gespecialiseerd in mediatraining, crisiscommunicatie en overtuigend presenteren. Ze bereiden bestuurders, CEO's, directeuren en hun woordvoerders voor op (potentieel) gedoe en trainen op praktische wijze alle voor hen actuele en relevante lastige (crisis)situaties. Tijdens de communicatietrainingen wordt er gebruik gemaakt van camera's om de communicatiekracht en ontwikkelpunten van de deelnemers in beeld te brengen. Silent Speakers biedt ook individuele communicatiecoaching en trainingen op het gebied van crisiscommunicatie en corporate communicatie. Daarnaast organiseren ze teamtrainingen waarin inzicht wordt verkregen in de communicatieve vaardigheden van het team. De trainingen worden als leerzaam, praktisch toepasbaar en verhelderend ervaren.

Wil je weten wat Silent Speakers B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silent Speakers B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silent Speakers B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silent Speakers B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Silent Speakers B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silent Speakers B.V.

Bezoekers bekeken ook