Proparte Advies

Proparte Advies is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Oostzeestraat 2 in Deventer.

Meer informatie over Proparte Advies in Deventer

Proparte Advies is een bureau dat gespecialiseerd is in bewonersparticipatie en overheidsparticipatie. Ze hebben ervaring in zowel de stedelijke als de landelijke leefomgeving en kunnen helpen bij het vormgeven van participatieprocessen en het ontwikkelen van participatiebeleid. Daarnaast bieden ze trainingen en workshops aan over participatie en kunnen ze optreden als dagvoorzitter bij informatiebijeenkomsten en participatiesessies. Suzanne Swart-Beekhuis is de oprichter van Proparte Advies en heeft 25 jaar ervaring in de publieke en private sector op het gebied van ruimtelijke ordening en planologie. Ze is een gedreven en allround participatiespecialist en staat voor deskundigheid en kwaliteit. Proparte Advies heeft verschillende opdrachten uitgevoerd, zoals het begeleiden van bewonersparticipatie bij gebiedsontwikkeling in Apeldoorn en Wijchen, en het participatieproces rondom de tracékeuze van de Bovenweg in Nunspeet.

Wil je weten wat Proparte Advies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Proparte Advies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Proparte Advies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proparte Advies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Proparte Advies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Proparte Advies

Bezoekers bekeken ook