Script IMS

Script IMS is een Softwarebedrijf gelegen aan Bredenhorst 61 in Deventer.

Meer informatie over Script IMS in Deventer

Dit artikel gaat over het belang van talentontwikkeling in ICT-leer- en werktrajecten voor mensen met autisme. Het benadrukt dat het motiverend is om werk te doen wat je leuk vindt of waar je natuurlijk goed in bent. Bij Script worden de pluspunten van autisme gebruikt en worden deze verbonden met de vaardigheden die een programmeur nodig heeft. Op deze manier wordt geprobeerd de kansen op het vinden van een baan te vergroten. Er wordt benadrukt dat het gaat om gewoon werk, geen aangepast werk. Het artikel richt zich op mensen die zich willen ontwikkelen als developer, IT-professionals en zorgprofessionals. Er wordt verwezen naar een whitepaper genaamd "Werk en autisme" en er worden social media accounts genoemd om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Script IMS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Script IMS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Script IMS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Script IMS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Script IMS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Script IMS

Bezoekers bekeken ook