Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer

Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer is een Religieuze organisatie gelegen aan Lebuinuslaan 1 in Deventer.

Meer informatie over Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer in Deventer

De Koningskerk in Deventer is een gemeente met ongeveer 1.100 leden. Nieuwe leden ervaren de gemeenschap als warm en gastvrij. De gemeente kenmerkt zich door levend geloof, trouw in kerkbezoek en deelname aan groepen. Ongeveer 40% van de leden is jonger dan 25 jaar. Vanwege Corona is er momenteel alleen op zondagochtend om 10.00 uur een dienst. De diensten kunnen live worden beluisterd via YouTube en kerkdienstgemist.nl. Er is veel jeugd en jongeren in de kerk en er zijn mogelijkheden voor hen om de diensten op hun eigen niveau mee te beleven. De Ontmoetingsruimte van de Koningskerk is sinds februari 2023 open als Warme Kamer op woensdagmiddag. Iedereen is welkom om te genieten van een warme en gastvrije plek met koffie, thee, boeken en spelletjes. De kerk is ook open op werkdagen van 11.00 uur tot 16.00 uur voor een praatje, het branden van een kaarsje of bidden. Elke eerste vrijdag van de maand is er Diner Dichtbij, waar gemeenteleden en bewoners uit de omgeving samen eten in de ontmoetingsruimte van de kerk.

Wil je weten wat Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Samenwerkingsgemeente CGK-GKV-NGK Deventer

Bezoekers bekeken ook