Apostolisch Genootschap

Apostolisch Genootschap is een Religieuze organisatie gelegen aan Schurenstraat 8 in Deventer.

Meer informatie over Apostolisch Genootschap in Deventer

De gemeenschap Deventer is een hechte en ruimdenkende gemeenschap die gelooft in gelijkwaardigheid en verbinding tussen mensen. Ze hebben een renovatie ondergaan in 2019 en beschikken nu over een sfeervolle ontmoetingsruimte. De ruim 110 leden voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en de samenleving en zoeken inspiratie en bezinning tijdens diverse bijeenkomsten en activiteiten. De gemeenschap staat open voor ontmoetingen met mensen die ook op zoek zijn naar antwoorden op levensvragen. Tijdens de erediensten op zondagochtend verdiepen ze zich in levensvragen en stellen ze hun gebouw open voor activiteiten die de samenleving mooier maken. Ze zijn ook actief in dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwingen en culturen. De gemeenschap biedt diverse activiteiten aan en iedereen is welkom om meer informatie te krijgen of contact op te nemen.

Wil je weten wat Apostolisch Genootschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Apostolisch Genootschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Apostolisch Genootschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Apostolisch Genootschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Apostolisch Genootschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Apostolisch Genootschap

Bezoekers bekeken ook