Roei- & Zeilvereniging Daventria

Roei- & Zeilvereniging Daventria is een Roeivereniging gelegen aan Rembrandtkade 197 in Deventer.

Meer informatie over Roei- & Zeilvereniging Daventria in Deventer

Sinds kort heeft de Roei- en Zeilvereniging Daventria 2 nieuwe meubelstukken: een coachbankje voor de loods en een kast voor fietsaccu's bij de vuilcontainers. Op zondag 1 oktober is er een videodag met Lars Hoeksel, waarbij hij instructie geeft tijdens het roeien. De barcommissie is op zoek naar nieuwe barkeepers voor het najaar en de winter. De IJsselregatta gaat niet door als gepland, maar er wordt een onderlinge wedstrijd georganiseerd voor de ingeschreven ploegen. Er is ook een vragenlijst beschikbaar over de nieuwe roeikleding. Het lidmaatschap bij R&ZV Daventria kan alleen per kalenderjaar worden opgezegd.

Wil je weten wat Roei- & Zeilvereniging Daventria verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roei- & Zeilvereniging Daventria of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roei- & Zeilvereniging Daventria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roei- & Zeilvereniging Daventria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Roei- & Zeilvereniging Daventria reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roei- & Zeilvereniging Daventria

Bezoekers bekeken ook