Daventre Portu

Daventre Portu is een Roeivereniging gelegen aan Rembrandtkade 191 in Deventer.

Meer informatie over Daventre Portu in Deventer

Sloeproeien is een duursport die steeds populairder wordt in Nederland. Er zijn momenteel 130 verenigingen en 275 teams die zich bezighouden met sloeproeien. Bij sloeproeivereniging Daventre Portu kun je vrijblijvend meetrainen om te kijken of de sport iets voor jou is. Er zijn zowel recreatieve als prestatiegerichte teams, en de vereniging heeft teams voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast is er een speciale afzaktocht op de IJssel georganiseerd om aandacht te vragen voor een schone en plasticvrije rivier. Ook heeft een team van Daventre Portu deelgenomen aan de Vogalonga in Venetië, een roei-evenement waarbij roeiboten, drakenboten en kano's zonder motor door de wateren in en om Venetië roeien. Het was een geweldige ervaring en de voorbereidingen verliepen soepel. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daventre Portu.

Wil je weten wat Daventre Portu verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daventre Portu of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daventre Portu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daventre Portu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Daventre Portu reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daventre Portu

Bezoekers bekeken ook