Restaurant Bird

Restaurant Bird is een Aziatisch restaurant gelegen aan Welle 20 in Deventer.

Meer informatie over Restaurant Bird in Deventer

BIRD is een restaurant met een uniek concept genaamd "Modern Asian Shared Dining". Hier kun je genieten van een Aziatische tafelsfeer en gerechten uit verschillende delen van Azië. Het restaurant heeft een mooi dakterras met een prachtig uitzicht over de Ijssel, waar je in de lente en zomer kunt genieten van de zonsondergang. Het menu bestaat uit drie, vier of vijf verschillende gerechten, geserveerd met rijst, noedels, bijgerechten en diverse sauzen. Je kunt een tafel reserveren of gewoon binnenlopen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag, met uitzondering van dinsdag. Volg BIRD op social media voor meer informatie.

Wil je weten wat Restaurant Bird verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Bird of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Bird? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Bird het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Restaurant Bird reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Bird

Bezoekers bekeken ook