Mishi Wok & Snacks

Mishi Wok & Snacks is een Aziatisch restaurant gelegen aan Achter de Broederen 4 in Deventer.

Meer informatie over Mishi Wok & Snacks in Deventer

Wok Mishi in Deventer is een restaurant waar je online je bestelling kunt plaatsen. Klanten geven het restaurant 5 sterren na 279 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Ze zijn op zoek naar bezorgers, dus je kunt bellen naar 06-14353880. Bestellingen via de website en app krijgen 10% korting vanaf €10. Je kunt ook een app downloaden om sneller en eenvoudiger te bestellen. Op de website staan de populairste gerechten, zoals kip met groenten en crispy chicken met groenten. Het maandmenu voor 2 personen bevat onder andere zoetzure kip en beef met zwarte bonen. Er zijn ook verschillende wokgerechten, bijgerechten, dranken en sauzen beschikbaar. Het restaurant is momenteel gesloten, maar je kunt wel afhalen of vooruitbestellen.

Wil je weten wat Mishi Wok & Snacks verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mishi Wok & Snacks of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mishi Wok & Snacks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mishi Wok & Snacks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Mishi Wok & Snacks reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mishi Wok & Snacks

Bezoekers bekeken ook