PUNT

PUNT is een Café gelegen aan Scheepvaartstraat 7 in Deventer.

Meer informatie over PUNT in Deventer

PUNT is een evenementenlocatie met twee ruimtes, die doordeweeks ook geopend is als eetcafé als een van de ruimtes niet verhuurd is. Ze bieden ook locatieverhuur aan voor vergaderingen, trainingen, presentaties en andere evenementen. Er is een grote zaal van 120m2, een ruimte van 60m2 en een subruimte genaamd de PUNTstudio. Ze hebben ook een podcaststudio die gehuurd kan worden. Het hele pand kan ook gebruikt worden voor evenementen, waarbij ze tot 250 personen kunnen ontvangen. Het eetcafé en de openingstijden zijn van maandag tot donderdag van 11:00-17:00 uur en op vrijdag van 11:00-21:00 uur. Het café is gesloten op zaterdag en zondag.

Wil je weten wat PUNT verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PUNT of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PUNT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PUNT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar PUNT reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PUNT

Bezoekers bekeken ook