Cafe De Brink

Cafe De Brink is een Café gelegen aan Brink 1 in Bathmen.

Meer informatie over Cafe De Brink in Bathmen

Café De Brink in Bathmen is een bekend café in de regio en heeft al meer dan 35 jaar een gezellige en gemoedelijke sfeer. Naast het cafégedeelte is er ook een zaal beschikbaar voor feesten en evenementen. Het café heeft een biljart en er worden regelmatig live voetbalwedstrijden op groot scherm uitgezonden. Daarnaast worden er thema-avonden georganiseerd met live muziek en is er maandelijks een Pub Quiz. Voor meer informatie, reserveringen of vragen kan er contact opgenomen worden met Café De Brink. De openingstijden variëren per dag.

Wil je weten wat Cafe De Brink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafe De Brink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafe De Brink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafe De Brink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Cafe De Brink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafe De Brink

Bezoekers bekeken ook