Polteq Deventer

Polteq Deventer is een IT-consultancy gelegen aan Keulenstraat 12 in Deventer.

Meer informatie over Polteq Deventer in Deventer

Polteq is een specialist in software testen die al meer dan 20 jaar bezig is met het verhogen van de kwaliteit van software. Ze bieden extra testcapaciteit, trainingen en advies op het gebied van testen. Hun testspecialisten werken mee aan het verbeteren van de kwaliteit van software in Agile/DevOps teams en bieden ook ondersteuning bij specifieke vraagstukken zoals performance, security en mobile testen. Daarnaast bieden ze ook opleidingen en hebben ze oplossingen voor het vinden van (tijdelijke) testspecialisten. Polteq heeft vestigingen in Nederland en België.

Wil je weten wat Polteq Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Polteq Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Polteq Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Polteq Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Polteq Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Polteq Deventer

Bezoekers bekeken ook