Picnic

Picnic is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Bremenweg 37 in Deventer.

Meer informatie over Picnic in Deventer

Picnic is een online supermarkt die boodschappen bezorgt aan huis. Ze hebben altijd lage prijzen en bezorgen gratis. Alles wat ze verkopen is supervers, omdat ze de producten direct van het land halen en zonder omwegen bij je thuis bezorgen. Picnic heeft meer dan 300 recepten waaruit je kunt kiezen en met één klik in je mandje kunt doen. Ze reizen ook naar Duitsland om dezelfde producten voor een lagere prijs aan te bieden. Je kunt bij Picnic bestellen zonder een abonnement af te sluiten en er is geen minimum bestelbedrag. Als je niet tevreden bent met een product, krijg je je geld terug.

Wil je weten wat Picnic verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Picnic of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Picnic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Picnic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Picnic reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Picnic

Bezoekers bekeken ook