Flink Online Boodschappen

Flink Online Boodschappen is een Boodschappenbezorgdienst gelegen aan Broederenplein 6 in Deventer.

Meer informatie over Flink Online Boodschappen in Deventer

Flink is een boodschappen bezorgservice die alles wat je nodig hebt direct bij je thuis bezorgt. Ze hebben een breed assortiment van meer dan 2200 producten, inclusief favoriete A-merken en biologische ingrediënten. Het bestellen van boodschappen gaat snel en gemakkelijk via de app of webshop, waardoor je tijd bespaart en stress vermijdt. Flink bezorgt zowel voorraad als verse producten en is actief in meer dan 100 steden. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst als ze nog niet beschikbaar zijn in jouw stad. Daarnaast bieden ze ook werkgelegenheid aan als rider, met voordelen zoals een goed uurloon, fooien en korting op boodschappen. Je kunt de Flink app downloaden om je boodschappen snel en gemakkelijk te bestellen.

Wil je weten wat Flink Online Boodschappen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flink Online Boodschappen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flink Online Boodschappen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flink Online Boodschappen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Flink Online Boodschappen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flink Online Boodschappen

Bezoekers bekeken ook