PC Deventer Computers

PC Deventer Computers is een Computerwinkel gelegen aan Holterweg 67 in Colmschate.

Meer informatie over PC Deventer Computers in Colmschate

De tekst gaat over een computerreparatiebedrijf genaamd Computer Reparatie Deventer. Ze hebben meer dan 23 jaar ervaring en bieden verschillende diensten aan, zoals laptop- en pc-reparatie, computerhulp, thuisinstallatie en het oplossen van softwareproblemen. Ze hebben een ruim assortiment aan artikelen, zowel nieuw als refurbished, en bieden altijd de beste aanbiedingen. Enkele voorbeelden van hun aanbiedingen zijn een Lenovo V15-laptop met een AMD Ryzen 3-processor voor € 469,-, een PCD Core I3-desktop voor € 499,- en een Fujitsu 14-inch laptop met touchscreen voor € 299,-. Daarnaast bieden ze ook desktops met Intel Core i5- en i7-processors aan, evenals een 50-inch 4K Ultra HD Smart TV van LG voor € 424,95. Ze assembleren ook gamecomputers en staan bekend om hun goede service en advies. Hun contactgegevens zijn: telefoonnummer 0570-654400, e-mailadres info@pcdeventer.nl en adres Holterweg 67, 7429 AE Deventer.

Wil je weten wat PC Deventer Computers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PC Deventer Computers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PC Deventer Computers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PC Deventer Computers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar PC Deventer Computers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PC Deventer Computers

Bezoekers bekeken ook