Amac

Amac is een Computerwinkel gelegen aan Lange Bisschopstraat 39 in Deventer.

Meer informatie over Amac in Deventer

Amac Deventer is een Apple-winkel gelegen in het centrum van Deventer. Het enthousiaste team staat klaar om klanten te helpen. Ze bieden officiële Apple-reparaties aan met gecertificeerde technici en originele Apple-onderdelen. Het team van sales advisors geeft persoonlijk advies en klanten kunnen hun Apple-apparaten inruilen voor korting op een nieuw apparaat. Amac biedt ook gratis bezorging voor online bestellingen en heeft een Amac Upgrade-programma waarbij oude Apple-apparaten kunnen worden ingeleverd voor korting op een nieuw apparaat. Daarnaast bieden ze ook begeleiding en support aan via iMember. Klanten kunnen parkeren in parkeergarage Centrumgarage en Amac Deventer ligt op vijf minuten loopafstand van het station.

Wil je weten wat Amac verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Amac of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Amac? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amac het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Amac reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Amac

Bezoekers bekeken ook