Parkeergarage ziekenhuis

Parkeergarage ziekenhuis is een Parkeergarage gelegen aan Deventer, Ziekenhuis in Schalkhaar.

Meer informatie over Parkeergarage ziekenhuis in Schalkhaar

Het Deventer Ziekenhuis beschikt over betaalde parkeergelegenheden voor zowel kort bezoek als langer verblijf. Bezoekers kunnen hun auto parkeren in de overdekte garage onder het ziekenhuis of op het terrein ervoor. Bij de ingang van de garage of het parkeerterrein kunnen bezoekers een parkeerkaart trekken, waarna de slagboom omhoog gaat. Bij vertrek kunnen zij de parkeerkaart invoeren in een betaalautomaat en betalen. In de parkeergarage zijn er speciale plekken bij de liften om patiënten af te zetten of op te halen, en er zijn ook rolstoelen beschikbaar. Als er geen parkeerruimte meer is, wordt dit aangegeven op de borden en wordt de toegang tot de garage of het parkeerterrein geweigerd. In dat geval wordt geadviseerd om te wachten of een parkeerplek in de omgeving te zoeken. Bij problemen kunnen bezoekers de intercom gebruiken.

Wil je weten wat Parkeergarage ziekenhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Parkeergarage ziekenhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Parkeergarage ziekenhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Parkeergarage ziekenhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Parkeergarage ziekenhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Parkeergarage ziekenhuis

Bezoekers bekeken ook