Centrumgarage Deventer

Centrumgarage Deventer is een Parkeergarage gelegen aan Op de Keizer 1 in Deventer.

Meer informatie over Centrumgarage Deventer in Deventer

De Centrumgarage in Deventer is een overdekte parkeergarage in het centrum van de stad. Het is de meest centraal gelegen parkeergarage, op slechts twee minuten lopen van het bekende plein De Brink. De garage biedt voordelige parkeertarieven, met een maximaal dagtarief van € 10,- en een avondtarief van slechts € 1,- per uur. Daarnaast biedt de Centrumgarage verschillende extra services, zoals contactloos in- en uitrijden, oplaadplaatsen voor elektrische auto's en de mogelijkheid om een paraplu, fiets, rollator, rolstoel of buggy te lenen. De Centrumgarage bestaat al meer dan 40 jaar en is tot stand gekomen door een gezamenlijke inspanning van Deventer binnenstad-ondernemers en de middenstand. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op de website van de Centrumgarage.

Wil je weten wat Centrumgarage Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrumgarage Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrumgarage Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrumgarage Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Centrumgarage Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrumgarage Deventer

Bezoekers bekeken ook