ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body.

ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body. is een Kungfuschool gelegen aan Hemeltjenskampweg 16 in Diepenveen.

Meer informatie over ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body. in Diepenveen

QiGong is een praktijk die helpt om weer in contact te komen met het zelfhelend potentieel van het lichaam. In een samenleving waarin de druk steeds groter wordt en mensen vooral in hun hoofd leven, kan QiGong helpen om fysiek en mentaal welzijn te bevorderen. QiGong is vooral geschikt voor mensen die zich herkennen in deze situaties. Bij ZenWarriors kun je een gratis proefles volgen om kennis te maken met QiGong en te ervaren hoe een les verloopt. Voor meer informatie kun je terecht op www.zenwarriors.com.

Wil je weten wat ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ZenWarriors. Zen Mind. Warrior Body.

Bezoekers bekeken ook