YieldShield

YieldShield is een Internetmarketing gelegen aan Leeuwenbrug 123 in Deventer.

Meer informatie over YieldShield in Deventer

YieldShield is een platform dat Yield Farming toegankelijk maakt voor iedereen. In het verleden was Yield Farming alleen weggelegd voor de grote spelers, omdat het veel transacties op een blockchain vereiste en daarmee hoge kosten met zich meebracht. YieldShield maakt het mogelijk voor iedereen om te yield farmen door fondsen samen te voegen en veilige distributie te bieden via de uitvoering van een smart contract. Met YieldShield kun je jouw eigen RoboFarmer lanceren, een slim contract dat nieuwe farms ontdekt, automatisch je opbrengsten verkoopt om rendement te genereren en snel de volgende beste mogelijkheid betreedt binnen de door jou ingestelde risicoparameters. Daarnaast biedt YieldShield de mogelijkheid om je investering te beschermen met een intelligente stop-loss functie. Het platform maakt gebruik van een token economie waarbij de fees worden bepaald op basis van de hogere opbrengsten die YieldShield biedt aan Yield Farmers. Het platform is veilig en heeft de nodige tests doorstaan. YieldShield ondersteunt verschillende farms en is geïntegreerd met bekende platforms zoals ApeSwap, PancakeSwap en CafeSwap. Het platform is momenteel beschikbaar op Binance (BSC) en Polygon (MATIC), maar binnenkort zal het ook beschikbaar zijn op Ethereum (ETH). YieldShield biedt verschillende manieren om betrokken te raken en heeft een community waar je lid van kunt worden. Het platform heeft een duidelijke service roadmap en biedt ondersteuning in de vorm van documentatie en veelgestelde vragen.

Wil je weten wat YieldShield verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van YieldShield of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij YieldShield? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YieldShield het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar YieldShield reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. YieldShield

Bezoekers bekeken ook