WSV de Zwaluwen Deventer

WSV de Zwaluwen Deventer is een Fietsclub gelegen aan Borgelerdijk 3 in Deventer.

Meer informatie over WSV de Zwaluwen Deventer in Deventer

De fietsvereniging van Deventer, WSV de Zwaluwen, bestaat al 75 jaar en richt zich op de fietssport in de gemeente Deventer en omgeving. Ze willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van de fietssport met verschillende takken van de fietssport. Ze bieden ook MTB trainingen aan met Start2Bike, een 4 wekelijkse cursus. Daarnaast organiseren ze de Jeugdronde van Deventer in 2023, een race voor verschillende categorieën. Op 1 oktober 2022 vindt de jaarlijkse Zwaluwen Megadag plaats. De vereniging heeft meer dan 700 leden, legt jaarlijks meer dan 175.000 km af en organiseert 25 wedstrijden.

Wil je weten wat WSV de Zwaluwen Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WSV de Zwaluwen Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WSV de Zwaluwen Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WSV de Zwaluwen Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar WSV de Zwaluwen Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WSV de Zwaluwen Deventer

Bezoekers bekeken ook