Wood-Light

Wood-Light is een Badkamerinstallateur gelegen aan Wechelerweg 42 in Diepenveen.

Meer informatie over Wood-Light in Diepenveen

Wood-Light is een bedrijf dat is opgericht door Jan Janzen in 2005. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het renoveren van badkamers en toiletten, installatiewerk in keukens en andere ruimtes, en het vervangen van radiatoren. Ze zijn bekend met verschillende merken en bieden ook de mogelijkheid voor elektrische vloerverwarming. Wood-Light is gespecialiseerd in het aanleggen en veranderen van gas- en waterleidingen, riolering, elektriciteit en centrale verwarming. Ze kunnen ook complete badkamers, toiletten en keukens installeren. Het bedrijf beschikt over ervaren en gecertificeerd personeel en biedt een compleet pakket aan diensten. Daarnaast bieden ze ook waterontharders aan en kunnen ze advies geven over de inrichting van badkamers, toiletten, keukens en elektrische installaties. Wood-Light heeft ervaring met tegelwerk en biedt een portfolio aan van eerdere projecten. Ze zijn gevestigd in Diepenveen en zijn bereikbaar via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Wood-Light verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wood-Light of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wood-Light? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wood-Light het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Wood-Light reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wood-Light

Bezoekers bekeken ook