Vrienden van Vroeger

Vrienden van Vroeger is een Bar gelegen aan Grote Kerkhof 23 in Deventer.

Meer informatie over Vrienden van Vroeger in Deventer

Café Vrienden van Vroeger in Deventer is dé plek om te genieten van heerlijke huisgemaakte taarten, zoals de beroemde appeltaart en de unieke Deventer Koek Taart. Op de lunchkaart zijn er diverse gerechten, waaronder tonijnsalade en vegasalade geit/biet. Het café biedt ook de mogelijkheid om feestjes te vieren, met ruimte voor groepen tot 60 personen. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan Deventer Bieren, zoals de Davo Road Trip en Sion Saison en Sion Witbier. Café Vrienden van Vroeger is de ideale plek om te genieten van de unieke smaken van deze lokale bieren onder de Deventer Toren.

Wil je weten wat Vrienden van Vroeger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vrienden van Vroeger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vrienden van Vroeger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vrienden van Vroeger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Vrienden van Vroeger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vrienden van Vroeger

Bezoekers bekeken ook