Vraag&Aanbod

Vraag&Aanbod is een Uitgever gelegen aan Boreelplein 70 in Deventer.

Meer informatie over Vraag&Aanbod in Deventer

Vullings Metaalbewerking heeft de OOM Award 2023 voor de regio Limburg gewonnen en is daarmee het meest actieve leerbedrijf in Limburg. Timesavers International biedt verschillende machineconfiguraties aan voor het verwijderen van slakken, ontbramen en afronden van metaal. Een carrière in de techniek wordt aanbevolen voor mensen die op zoek zijn naar werkgeluk, omdat werknemers in deze sector over het algemeen erg tevreden zijn met hun baan. Het Digital Trust Center heeft een cybersubsidie geïntroduceerd om kleine bedrijven aan te moedigen om cybersecuritymaatregelen te nemen. 247TailorSteel groeit door middel van digitalisering, gemotiveerd personeel, machine-standaardisatie en interne opleidingen. Disselhorst Metaal is sterk gegroeid in de afgelopen elf jaar, met geautomatiseerde processen en een verdrievoudigde omzet. De specialisten in het vakgebied geven advies over voorraadbeheer, inkoopprocessen en het plaatsen van nieuwe machines. Er worden ook kennisartikelen gegeven over oppervlaktebehandeling, wrijvingscoëfficiënt en lasrook. Verschillende bedrijven in de maakindustrie worden aanbevolen om te leren kennen, zoals Holland Precision Tooling BV, Disselhorst Metaal en Orfa Visser BV. Daarnaast worden actuele kunststof- en metaalprijzen vermeld.

Wil je weten wat Vraag&Aanbod verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vraag&Aanbod of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vraag&Aanbod? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vraag&Aanbod het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Vraag&Aanbod reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vraag&Aanbod

Bezoekers bekeken ook