VIETFOODS

VIETFOODS is een Vietnamees restaurant gelegen aan Brink 45 in Deventer.

Meer informatie over VIETFOODS in Deventer

Vietfoods is een luxe Vietnamees restaurant dat sinds 2018 actief is in het Deventer-gebied en daarbuiten. Ze streven ernaar om hoge kwaliteit Aziatisch eten te bieden aan hun klanten. Op hun website kun je meer informatie vinden over het menu en het verhaal van het restaurant. Daarnaast kun je ook direct een tafel reserveren. Er is ook een positieve recensie te vinden van een tevreden klant genaamd Hindrikje Miedema. De openingstijden van Vietfoods zijn van dinsdag tot en met donderdag en van vrijdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00. Het restaurant is gevestigd op Brink 45 in Deventer, Nederland.

Wil je weten wat VIETFOODS verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VIETFOODS of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VIETFOODS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VIETFOODS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar VIETFOODS reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VIETFOODS

Bezoekers bekeken ook