van Oldeniel - Voet, Houding & Sport

van Oldeniel - Voet, Houding & Sport is een Podotherapie gelegen aan Pastoorsdijk 5 in Schalkhaar.

Meer informatie over van Oldeniel - Voet, Houding & Sport in Schalkhaar

In deze tekst wordt beschreven hoe metingen en een 3D-voetscan worden gebruikt om therapiezolen te maken die voet-, enkel-, onderbeen- en knieklachten corrigeren en druk verminderen. Daarnaast worden deze zolen ook gebruikt om de lichaamshouding in balans te brengen en langdurige heup-, been-, rug- en nekklachten te behandelen. Verder worden metingen, 3D-voetenscan, video-analyse en dempingsmaterialen gebruikt om blessures te voorkomen en snel te herstellen. Er wordt ook vermeld dat na een 3D-voetenscan en rugmeting bleek dat de persoon een doorgezakte voorvoet en een klein beenlengteverschil had. Ten slotte worden de specialisten genoemd en worden de adresgegevens van de praktijken vermeld.

Wil je weten wat van Oldeniel - Voet, Houding & Sport verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van van Oldeniel - Voet, Houding & Sport of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij van Oldeniel - Voet, Houding & Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van Oldeniel - Voet, Houding & Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar van Oldeniel - Voet, Houding & Sport reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. van Oldeniel – Voet, Houding & Sport

Bezoekers bekeken ook