V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders

V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Draaiomsweg 46A in Diepenveen.

Meer informatie over V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders in Diepenveen

Het paramedisch centrum de Spil in Diepenveen is een beweeg- en gezondheidscentrum waar diverse disciplines onder één dak samenwerken. Het centrum biedt fysiotherapie aan en is in de afgelopen twaalf maanden zeer goed beoordeeld door 115 patiënten met een gemiddeld cijfer van 9. De fysiotherapeuten van de Spil staan klaar om mensen te helpen die problemen hebben met bewegen. Ze streven ernaar om niet alleen de klacht te behandelen, maar ook mensen te voorzien van gereedschap om in de toekomst gezond te blijven. Daarbij kijken ze naar het geheel en nemen ze de tijd om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Het centrum werkt samen met alle zorgverzekeraars en heeft twee vestigingen in Diepenveen en Deventer. Voor afspraken en informatie kan er contact worden opgenomen via e-mail: fysio@despil.com.

Wil je weten wat V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. V.O.F. Fysiotherapie Hubregtse/Aalders

Bezoekers bekeken ook