Uludag snelrestaurant

Uludag snelrestaurant is een Grillrestaurant gelegen aan Nieuwstraat 94-96 in Deventer.

Meer informatie over Uludag snelrestaurant in Deventer

Dit is een samenvatting van een tekst over het ULUDAG Grillroom & Snelrestaurant in Deventer. Het restaurant is gevestigd op Nieuwstraat 96 en is op maandag gesloten. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is het restaurant geopend van 12:00 tot 22:00 uur. Op zaterdag is het geopend van 14:30 tot 22:00 uur en op zondag van 12:00 tot 22:00 uur. Het restaurant biedt een menu, groepsmenu's en cateringdiensten aan. De tekst is afkomstig van de website van het restaurant en het copyright is van 2012.

Wil je weten wat Uludag snelrestaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Uludag snelrestaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Uludag snelrestaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Uludag snelrestaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Uludag snelrestaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Uludag snelrestaurant

Bezoekers bekeken ook