Track Oxersteeg

Track Oxersteeg is een Fietspark gelegen aan Hoekmanspad in Deventer.

Meer informatie over Track Oxersteeg in Deventer

De mountainbikeroute in Deventer bestaat uit drie lussen: een korte lus van 4 kilometer, een lange lus van 30 kilometer en een derde lus van 16 kilometer. De routes zijn gemarkeerd met palen met het internationale MTB-teken. De startcoördinaten zijn N 52.266997, E 6.212386. De routes maken deel uit van het Mountainbike Netwerk Salland en zijn verbonden met routes op de Sallandse Heuvelrug, de Veluwe en de Achterhoek. De omgeving van de routes bestaat uit bossen en heidevelden. Er is geen vignet verplicht, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld voor het onderhoud van de routes. De bewegwijzering van de route kan soms beter en er zijn lange rechte stukken over de weg. Er zijn ook andere mountainbikeroutes in de omgeving van Deventer beschikbaar.

Wil je weten wat Track Oxersteeg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Track Oxersteeg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Track Oxersteeg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Track Oxersteeg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Track Oxersteeg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Track Oxersteeg

Bezoekers bekeken ook