Topicus

Topicus is een Professionele dienstverlening gelegen aan Keizerstraat 43 in Deventer.

Meer informatie over Topicus in Deventer

Topicus is een bedrijf dat zich richt op het verbinden van mensen, IT-systemen en data in digitale platformen. Ze streven ernaar om impact te maken met behulp van slimme technologie en software. Ze hebben verschillende cases, zoals het eenvoudig opstellen van beleidsplannen in het basisonderwijs en digitale consultatie in de zorg. Ze bieden oplossingen aan voor onder andere de zorg, gemeenten, basisonderwijs en hypotheken. Ze dragen bij aan optimale zorg, duidelijkheid in financiën en kwalitatief onderwijs. Daarnaast hebben ze nieuws en kennis, zoals een samenwerking met Five Degrees om bancaire tech-stacks aan te bieden en een nieuwe preventieve "thuisproef" naar hart- en vaatziekten. Het bedrijf organiseert ook conferenties en biedt inspiratie met onderwerpen zoals een landelijk systeem voor jeugdgezondheidszorg en de blockchain markt.

Wil je weten wat Topicus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Topicus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Topicus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Topicus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Topicus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Topicus

Bezoekers bekeken ook