Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden

Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden is een Winkel gelegen aan Broederenstraat 9 in Deventer.

Meer informatie over Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden in Deventer

Toen & Nu is een edelstenen- en sieradenwinkel in Deventer. Sinds 2018 is de winkel uitgegroeid tot meer dan alleen een winkel. Ze organiseren workshops over edelstenen en bijeenkomsten voor mensen die elkaar willen ontmoeten. Het assortiment van de winkel is breed en bestaat uit edelstenen, wierook, sieraden, tarot- en orakelkaarten, boeken, zoutlampen en nog veel meer. Hoewel ze aanraden om naar de winkel te komen en de stenen persoonlijk uit te zoeken, bieden ze ook een webshop aan. De openingstijden van de winkel zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:30 tot 17:00 uur en op zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Het adres van de winkel is Broederenstraat 9, Deventer. Ze zijn ook een erkend leerbedrijf.

Wil je weten wat Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Toen & Nu Deventer Edelstenen & Sieraden

Bezoekers bekeken ook